Hledat Menu

Jaké je klima v Antigua a Barbuda?

Současné klima Antigua a Barbuda se vyznačuje průměrnými měsíčními teplotami, které se během dne pohybují od maxima 31°C do minima 28°C. Průměrná roční teplota je kolem 30°C. V noci se teploty během chladných měsíců pohybují kolem 23°C a v teplejších měsících kolem 26°C.

Nejvyšší teplota v Antigua a Barbuda za posledních 10 let byla 36°C v Září 2020. Nejnižší denní teplota byla 25°C v Leden 2023.

Ročně v Antigua a Barbuda spadne průměrně 837 mm srážek. Pro srovnání, Česko přijme 862 mm srážek ročně.

Klima v Antigua a Barbuda je založeno na údajích o počasí z Saint John’s. Ostatní místa se mohou lišit.

Klimatická tabulka pro Antigua a Barbuda

Klimatická tabulka pro Antigua a Barbuda ukazuje průměrné teploty, srážky a UV index za měsíc. Tabulka poskytuje přehled o průměrných denních a nočních teplotách v stupních Celsia, celkovém množství srážek v milimetrech, celkovém množství sněhu v centimetrech a UV indexu pro každý měsíc. Srážky jsou vždy měřeny jako voda, i když je to sníh nebo kroupy.

  Led Úno Bře Dub Kvě Čvn Čvc Srp Zář Říj Lis Pro
Max. teplota (°C) 28 28 29 29 30 30 31 31 31 31 30 29
Min. teplota (°C) 24 23 24 24 26 26 27 27 26 26 25 24
Srážky
Droplet
Droplet
Droplet
Droplet
DropletDroplet
Droplet
DropletDroplet
DropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDroplet
DropletDropletDroplet
DropletDroplet
Srážky (mm) 45 38 35 49 76 49 62 83 116 94 123 67
UV index 8 8 9 9 9 9 9 9 9 8 7 7

Klikni na název měsíce pro více detailů o počasí, jako jsou průměry počasí za den a teploty a srážky za poslední roky v tomto měsíci.

Podívej se na počasí pro Antigua a Barbuda Chevron

Naplánuj si svou příští dovolenou

Nenech si ujít nejlepší nabídky dovolených pro Antigua a Barbuda a podívej se, co pro tebe naši partneři mají.

Nejlepší čas kdy jet do Antigua a Barbuda?

Nejlepší čas na slunečnou dovolenou v Antigua a Barbuda je Leden do Říjen a Prosinec. V této době jsou teploty příjemné a srážky nejsou příliš časté, což je ideální doba na návštěvu Antigua a Barbuda. V ostatních měsících je příliš mnoho srážek nebo teploty nejsou ideální pro návštěvu, pokud máte rádi slunečné a příjemné počasí.

Levné slunečné dovolené do Antigua a Barbuda Link

Průměrná teplota za měsíc v Antigua a Barbuda

Tento graf ukazuje průměrné maximální teploty za měsíc v Antigua a Barbuda. Teploty jsou uvedeny ve stupních Celsia a průměr je vypočítán na základě naměřených teplot za měsíc z posledních let.

Teplota za měsíc v Antigua a Barbuda

Průměrné srážky za měsíc v Antigua a Barbuda

Tento graf ukazuje, kolik srážek v průměru spadne za měsíc v Antigua a Barbuda. Srážky jsou vždy měřeny jako voda, i když je to sníh nebo kroupy. To usnadňuje porovnání, kolik srážek spadlo, bez ohledu na jejich formu. Množství srážek je měřeno v milimetrech a průměr je vypočítán na základě naměřených srážek za měsíc z posledních let.

Srážky za měsíc v Antigua a Barbuda

Průměrný UV index za měsíc v Antigua a Barbuda

Tento graf ukazuje průměrný UV index za měsíc v Antigua a Barbuda. UV index udává intenzitu ultrafialového záření a pohybuje se od 0 do maximálně 11.

UV index za měsíc v Antigua a Barbuda

Teplota za rok v Antigua a Barbuda

Tento graf ukazuje průměrnou roční teplotu v Antigua a Barbuda. Roční teplota, vyjádřená ve stupních Celsia, je průměrná teplota všech dvanácti měsíců v roce dohromady.

Teplota za rok v Antigua a Barbuda

Celkové srážky za rok v Antigua a Barbuda

Tento graf ukazuje celkové roční srážky za posledních 10 let v Antigua a Barbuda. Celková roční srážka, měřená v milimetrech, je součet srážek za dvanáct měsíců v roce.

Srážky za rok v Antigua a Barbuda

Zkušenosti s počasím v Antigua a Barbuda

Počasí v Antigua a Barbuda je průměrně hodnoceno 0 z 5 hvězdiček od 12 návštěvníků. Byl jsi v Antigua a Barbuda? Poděl se o své zkušenosti s počasím a pomoz tak ostatním návštěvníkům.

Byl jsi v Antigua a Barbuda?

Poděl se o své zkušenosti s počasím v Antigua a Barbuda.

Tvůj e-mail nebude zveřejněn v recenzi a nebude předán třetím stranám.

Průměrné měsíční počasí v Antigua a Barbuda

Klikněte na měsíc níže a podívejte se podrobně, jaké je obvyklé počasí v Antigua a Barbuda a co můžete očekávat. Na základě historických údajů o počasí v Antigua a Barbuda si můžete pro každý den v měsíci prohlédnout průměrnou teplotu, srážky, vítr a UV index.

Terug naar boven